Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
Un assaig d'un curs anterior (Aula Municipal de Teatre d'Adults)

Obertes les inscripcions de l’Aula Municipal de Teatre d’Adults

Les classes començaran el 4 de novembre i l'horari s'haurà de modificar pel toc de queda, ja que estaven previstes de 21 a 23 hores.

Un assaig d'un curs anterior (Aula Municipal de Teatre d'Adults)

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

“El teatre és més necessari que mai”. Amb aquest lema es fa una crida als lloretencs a apuntar-se a l’Aula Municipal de Teatre d’Adults, que ja ha obert les inscripcions.

De fet, un dels responsables de l’aula, Joan Romà Ortiz, matisa que tota la cultura és més important que mai. El toc de queda que ha entrat en vigor aquest diumenge fa que s’hagi de modificar l’horari de les classes, que estava previst de nou a onze de la nit. Encara no se sap quin serà l’horari definitiu, però sí que s’assegura que, sempre que la situació ho permeti, es faran les classes complint totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

El curs començarà el 4 de novembre i s’allargarà fins al 19 de maig, a les sales d’assaig del Teatre de Lloret. Els alumnes es dividiran en dos nivells: un de bàsic i un d’avançat. La mostra de final de curs es farà, sempre que les circumstàncies ho permetin, el 22 de maig. 

Les persones interessades s’hi han d’apuntar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. El termini es tanca aquest dimecres, 28 d’octubre. El preu és de 46 euros per tot el curs, excepte les persones que tinguin el carnet jove o el carnet de jubilades, que només n’hauran de pagar 35.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.