4.2 C
Blanes
Un assaig d'un curs anterior (Aula Municipal de Teatre d'Adults)

Obertes les inscripcions de l’Aula Municipal de Teatre d’Adults

Les classes començaran el 4 de novembre i l'horari s'haurà de modificar pel toc de queda, ja que estaven previstes de 21 a 23 hores.

Un assaig d'un curs anterior (Aula Municipal de Teatre d'Adults)

Darreres Notícies

“El teatre és més necessari que mai”. Amb aquest lema es fa una crida als lloretencs a apuntar-se a l’Aula Municipal de Teatre d’Adults, que ja ha obert les inscripcions.

De fet, un dels responsables de l’aula, Joan Romà Ortiz, matisa que tota la cultura és més important que mai. El toc de queda que ha entrat en vigor aquest diumenge fa que s’hagi de modificar l’horari de les classes, que estava previst de nou a onze de la nit. Encara no se sap quin serà l’horari definitiu, però sí que s’assegura que, sempre que la situació ho permeti, es faran les classes complint totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

El curs començarà el 4 de novembre i s’allargarà fins al 19 de maig, a les sales d’assaig del Teatre de Lloret. Els alumnes es dividiran en dos nivells: un de bàsic i un d’avançat. La mostra de final de curs es farà, sempre que les circumstàncies ho permetin, el 22 de maig. 

Les persones interessades s’hi han d’apuntar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. El termini es tanca aquest dimecres, 28 d’octubre. El preu és de 46 euros per tot el curs, excepte les persones que tinguin el carnet jove o el carnet de jubilades, que només n’hauran de pagar 35.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist