Dimecres, 24 febrer 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Una de les terrasses de Lloret, aquest estiu

Cs de Lloret presentarà una moció per regular les terrasses a la via pública

Aquesta seria consensuada amb el sector de la restauració i mantenint l’ampliació actual. Segons el grup municipal a l’oposició és una mesura necessària que afecta uns 500 locals de Lloret de Mar.

Una de les terrasses de Lloret, aquest estiu

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Ciutadans presentarà una moció per regular la instal·lació de terrasses a la via pública. Aquesta seria consensuada amb el sector de la restauració i mantenint l’ampliació actual. Segons el grup municipal a l’oposició és una mesura necessària que afecta uns 500 locals de Lloret de Mar.

La formació taronja considera que les mesures que es van adoptar a causa de la pandèmia en relació amb les terrasses dels bars i restaurants no es van executar de la forma adequada, pel que fa a l’estètica, i és per aquest motiu que proposen unificar criteris. Tot i això, assenyalen que la regulació no ha de comportar que els locals perdin espai.

El portaveu del grup municipal, Jordi Hernández, demana al govern “que es posi a treballar d’immediat” per regular aquests canvis de cara al 2021 i no haver “d’improvisar”. Assegura que hi ha demanda veïnal.

A més, des de Ciutadans asseguren que aquest estiu s’ha registrat un nou perfil de turista, molt present a les terrasses. Es tracta de públic nacional, familiar i adult. En aquest sentit, creuen que és un bon moment per explorar una nova oportunitat per l’oferta turística de la destinació.

La moció que presenta Ciutadans, per regular la instal·lació de terrasses a Lloret, es debatrà en el pròxim ple, previst a finals de novembre.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.