Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
El CH Lloret, en un partit contra el Barça.

El CH Lloret rep avui l’Igualada, rival directe per la permanència

El partit es juga aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. A porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

El CH Lloret, en un partit contra el Barça.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

El Club Hoquei Lloret juga aquesta nit davant de l’Igualada, en l’última jornada de la primera volta de l’OK Lliga. Es tracta d’un rival directe en la lluita per la permanència i, per tant, els lloretencs afronten la cita amb l’únic objectiu de guanyar.

Els homes de Xavi Albet afronten un tram clau i decisiu de la temporada en què han de sumar de tres en tres per no perdre la categoria. Ara mateix, l’equip se situa en zona de descens, en el catorzè lloc, amb 9 punts i només una victòria.

Les posicions de permanència es troben, ara mateix a 4 punts. Precisament, l’equip que marca la salvació és l’Igualada, el rival d’aquesta nit, segons explica el director esportiu del Club Hoquei Lloret, Fran González.

L’enfrontament entre el Club Hoquei Lloret i l’Igualada es jugarà aquesta nit, a partir de les 21h, al Pavelló Municipal d’Esports. Com tots els encontres d’aquest curs, serà a porta tancada i es podrà seguir a través d’OK Lliga TV.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.