Dimarts, 2 març 2021
12 C
Lloret de Mar
El primer equip de la història del club

El Club Hoquei Lloret posposa la celebració del 50è aniversari pel coronavirus

L'entitat havia programat una sèrie d'activitats aquest diumenge, però les farà més endavant com a mesura de prevenció per evitar possibles contagis.

El primer equip de la història del club

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Posposada la celebració del 50è aniversari del Club Hoquei Lloret a causa del coronavirus. Arran de totes les mesures de prevenció i recomanacions que estan fent les administracions, l’entitat ha decidit anul·lar les activitats que tenia programades per aquest diumenge.

Josep Farré, membre de la junta directiva, explica que la decisió es va prendre ahir. I afegeix que sí que està previst muntar l’exposició que repassa la història del club. La mostra es podrà visitar a l’entrada del Pavelló Municipal d’Esports i comptarà amb diferents plafons, que faran un repàs a les cinc dècades de vida, amb una secció especial per als més petits.

De moment, la resta d’activitats del club seguiran amb normalitat, tant entrenaments com partits, tot i que l’entitat està atenta a qualsevol novetat que hi hagi referent a les mesures de prevenció de contagi del coronavirus.

Recordem que el Club Hoquei Lloret havia de celebrar aquest diumenge el seu 50è aniversari amb el Torneig Old Stars, amb exjugadors del club que tornaran a posar-se els patins, un torneig dels jugadors de l’escoleta, un torneig 3×3 amb jugadors de diferents edats barrejats i una botifarrada. De moment, encara no hi ha la nova data fixada.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica