13.7 C
Lloret de Mar
Jean Castel al Parlament

Ciutadans presenta tres esmenes als pressupostos de la Generalitat relacionades amb Lloret de Mar

Una és per demanar finançament per a un nou institut i les altres dues són per a millores al CAP.

Jean Castel al Parlament

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Ciutadans presenta tres esmenes als pressupostos de la Generalitat relacionades amb Lloret de Mar.

El portaveu provincial i diputat de Ciutadans per Girona al Parlament, Jean Castel, assenyala que una de les demandes fa referència a l’àmbit educatiu. La formació taronja demana finançament per a les obres de construcció d’un nou institut a la vila.

Les altres dues són en matèria de sanitat. El partit vol que es garanteixin els recursos necessaris per executar l’adequació i l’actualització del material del CAP de Lloret. A més, també demana la creació d’un fons per disminuir la llista d’espera de l’atenció primària del mateix centre. Aquest fons haurà d’incorporar un pla de mesures per estabilitzar plantilles i substituir baixes i jubilacions, garantint una millora de la pressió assistencial.

Ciutadans ha presentat un total de 1.200 esmenes als pressupostos de la Generalitat per reconduir 900 milions d’euros. D’aquestes, 80 afecten 14 municipis de la província de Girona.

A banda de les tres relacionades amb Lloret, també n’hi ha cinc per a Blanes i sis per a Tossa. A Blanes, les esmenes fan referència a l’hospital comarcal i al CAP, mentre que a Tossa es demanen millores al CAP i més recursos pels Mossos d’Esquadra i els Bombers.

Aquest dijous es debatran les esmenes a la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya i la setmana que ve està prevista la celebració del ple.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.