8.5 C
Lloret de Mar
Jean Castel al Parlament

Ciutadans presenta tres esmenes als pressupostos de la Generalitat relacionades amb Lloret de Mar

Una és per demanar finançament per a un nou institut i les altres dues són per a millores al CAP.

Jean Castel al Parlament

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Ciutadans presenta tres esmenes als pressupostos de la Generalitat relacionades amb Lloret de Mar.

El portaveu provincial i diputat de Ciutadans per Girona al Parlament, Jean Castel, assenyala que una de les demandes fa referència a l’àmbit educatiu. La formació taronja demana finançament per a les obres de construcció d’un nou institut a la vila.

Les altres dues són en matèria de sanitat. El partit vol que es garanteixin els recursos necessaris per executar l’adequació i l’actualització del material del CAP de Lloret. A més, també demana la creació d’un fons per disminuir la llista d’espera de l’atenció primària del mateix centre. Aquest fons haurà d’incorporar un pla de mesures per estabilitzar plantilles i substituir baixes i jubilacions, garantint una millora de la pressió assistencial.

Ciutadans ha presentat un total de 1.200 esmenes als pressupostos de la Generalitat per reconduir 900 milions d’euros. D’aquestes, 80 afecten 14 municipis de la província de Girona.

A banda de les tres relacionades amb Lloret, també n’hi ha cinc per a Blanes i sis per a Tossa. A Blanes, les esmenes fan referència a l’hospital comarcal i al CAP, mentre que a Tossa es demanen millores al CAP i més recursos pels Mossos d’Esquadra i els Bombers.

Aquest dijous es debatran les esmenes a la Comissió d’Economia del Parlament de Catalunya i la setmana que ve està prevista la celebració del ple.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.