11.2 C
Lloret de Mar
Pastor (dreta) amb Fernández i Torres a la campanya electoral

El PSC de les comarques gironines dona ple suport al portaveu de Lloret, Francisco Pastor

Tot i així, la formació reconeix que hi ha un problema perquè els altres quatre regidors del grup municipal han demanat un relleu del líder del partit.

Pastor (dreta) amb Fernández i Torres a la campanya electoral

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

La federació del PSC a les comarques gironines dona ple suport al portaveu de la formació a Lloret de Mar, Francisco Pastor, malgrat que els altres quatre regidors del grup municipal han fet públic que tenen discrepàncies amb ell i han demanat un relleu.

El secretari de política municipal de la federació del PSC a les comarques de Girona, Oscar Aparicio, és molt clar i assegura que el partit està al costat del cap de llista. Tot i així, Aparicio reconeix que hi ha un problema sobre la taula perquè els altres quatre regidors del partit critiquen l’actual líder i per això els emplaça a seure tots a parlar i analitzar la situació per trobar una solució.

Pastor i Amaya, el maig passat (PSC Lloret)

Oscar Arapicio afegeix que, a banda de comptar amb el suport dels òrgans organitzatius del partit, Pastor també compta amb el suport de la nova executiva de l’agrupació local de Lloret, amb Joan Carles Amaya com a primer secretari.

Malgrat les discrepàncies, Oscar Aparicio assegura que des de la formació no tenen la intenció de fer fora ningú del partit, mentre es respectin les idees de base del PSC.

Des de la ràdio hem contactat amb els quatre regidors socialistes Lara Torres, Cristian Fernández, Arantxa Jiménez i Eduardo López, però per ara han declinat fer declaracions al respecte. Ahir a la ràdio sí que vam poder parlar amb el mateix Francisco Pastor, al programa Sense Pressa, i va reconèixer que el problema existeix i que intentaran solucionar-lo de manera interna.

Pastor és, actualment, primer tinent d’alcalde, regidor d’Educació i responsable de coordinació de l’equip de govern entre Junts per Lloret i PSC, a banda d’estar al consell comarcal de la Selva. Pel que fa a càrrecs del partit, ha estat primer secretari a Lloret i ara és el responsable de formació al PSC de la demarcació gironina.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.