Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
El restaurant El Ventall, des de fora.

El grup Es Blanc, de capital lloretenc i blanenc, compra el restaurant El Ventall

Ja s'han començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any.

El restaurant El Ventall, des de fora.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

El grup Es Blanc -amb l’empresari Max Illa (de hotel Bella Dolores) al capdavant, acompanyat de Miquel Pla- ha comprat el restaurant El Ventall, situat ben bé a cavall dels termes municipals veïns de Lloret de Mar i Blanes.

El grup -que té capital lloretenc i blanenc- ja ha començat a fer obres en aquest establiment emblemàtic amb la previsió d’obrir les portes aquest mes de maig. La voluntat és que el local estigui obert tot l’any, per servir dinars i esmorzars de forquilla, i que també obri a les nits durant l’estiu.

Exterior del Ventall

El nou restaurant serà de carn a la brasa i servirà productes de proximitat dels horts de l’establiment. A més de muntar un taller per a bicicletes i motos, pensat per als usuaris que estiguin fent una excursió pel territori.

“El concepte és d’un restaurant de forquilla i ganivet, que a l’estiu obri tot el dia”

Max Illa

Segons l’empresari, estan negociant amb Tesla per ubicar-hi també un punt de càrrega de vehicles elèctrics. La compra del Ventall s’ha formalitzat en els últims dies.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.