Dilluns, 18 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Alumnes el primer dia del curs (NRLL)

El retorn a l’escola després de les festes serà tres dies més tard del previst

Es tracta d'una recomanació de Salut per evitar contagis per coronavirus a les aules després de les festes.

Alumnes el primer dia del curs (NRLL)

Darreres Notícies

La Policia Local de Lloret investiga una festa il·legal amb més de 40 persones

Només es van poder identificar 16 dels assistents i cap és veí de Lloret. Per tant, se'ls ha obert un expedient per saltar-se el confinament i per incomplir les mesures de la Covid.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Obert el període per sol·licitar una beca per a estudis superiors

Els ajuts van dels 300 als 1.000 euros, en funció de la distància amb el centre d’estudis.

Les jornades de portes obertes a escoles i instituts es podran fer presencialment

El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, creu que és molt bona notícia, tot i que matisa que s’hauran de complir una sèrie de mesures per evitar contagis de la Covid-19.

Bustek Films estrena aquesta setmana el curtmetratge ‘No es tu culpa’

La pel·lícula, que es podrà veure dijous als Cinemes Girona de Barcelona, narra la història d'una adolescent que surt per primera vegada de festa amb les seves amigues i pateix una agressió sexual

El retorn a l’escola després de les vacances de Nadal s’endarrereix tres dies. Per tant, serà el dilluns 11 de gener i no el divendres 8, tal com estava previst en el calendari escolar.

Es tracta d’una recomanació de Salut per evitar contagis per coronavirus a les aules després de les festes. L’objectiu d’aquesta mesura és ampliar la separació entre els possibles contactes durant les celebracions i la tornada a les classes.

Tal com ha explicat el sindicat de CCOO, el Departament d’Educació els ha comunicat que el 8 de gener comptarà com a dia festiu. D’altra banda, l’últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal es manté en el dilluns 21 de desembre.

L’anunci d’aquesta decisió coincideix amb un empitjorament de les dades de la pandèmia. La velocitat de contagi puja per segon dia consecutiu per sobre de l’1, mentre que l’Rt està a 1,22. Això vol dir que cada 100 persones en contagien 122, de mitjana. A més, també ha pujat el risc de rebrot, que continua molt alt i ha passat de 219 a 245.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.