9.9 C
Lloret de Mar
Estalvi energètic (Biomass)

Comença una campanya per fomentar l’estalvi energètic

En total s’oferiran cinc sessions informatives, que amb motiu de la pandèmia es faran a través de la Plataforma Zoom

Estalvi energètic (Biomass)

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Avui comença la campanya Parlem al carrer dins del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica de la Diputació de Girona, amb el qual participa l’Ajuntament de Lloret. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, considera que és una iniciativa molt interessant adreçada a tota la ciutadania.

En total s’oferiran cinc sessions informatives, que amb motiu de la pandèmia es faran a través de la Plataforma Zoom, on s’explicaran, per exemple, mesures per reduir el consum d’energia a les llars, com llegir la factura elèctrics o possibles accions per millorar l’eficiència energètica mantenint el confort però reduint les emissions de CO2.

La primera xerrada és avui, de sis de la tarda a dos quarts de vuit del vespre. Qui hi estigui interessat pot inscriure’s a través del WhatsApp 717 771 334 o enllaçant amb el codi QR que hi ha als díptics informatius.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.