Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
El nou aparcament, ja acabat

Finalitzades les obres de l’aparcament de la zona esportiva

El pàrquing, que va entrar en funcionament dissabte, té 216 places i és gratuït per als veïns de la vila.

El nou aparcament, ja acabat

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Ja han acabat les obres de millora de l’aparcament situat al carrer Senyora de Rossell, entre la Piscina de Lloret i el pavelló del Molí. El pàrquing, que va entrar en funcionament dissabte, és gratuït per als veïns de la vila.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, explica que primer es va enderrocar les instal·lacions que hi havia en aquesta zona i va quedar un descampat de sorra; ara s’ha asfaltat i ordenat per poder oferir 216 places d’aparcament.

Tot i que encara queden petits detalls que han d’enllestir-se les properes setmanes, el gruix important de la remodelació ja està acabat. El cost aproximat ha estat de 200.000 euros. A banda de l’asfaltatge, també s’hi han fet altres accions com l’enllumenat de la zona, la pintura de les places i altres aspectes relacionats amb el clavegueram.

De moment, el pàrquing està obert a tothom, malgrat que la idea és trobar la manera de gestionar-lo perquè sigui rotatiu i, fins i tot, podria ser que els visitants haguessin de pagar. Això sí, el regidor assegura que els veïns de Lloret sempre podran deixar-hi el cotxe gratuïtament.

La previsió era que les obres estiguessin enllestides abans, però, com la majoria de coses, la pandèmia les va retardar. Amb aquest pàrquing, es complementen les instal·lacions de la piscina municipal i les pistes de tennis i pàdel.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.