Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Un vigilant assessorant una noia, avui al passeig

Ja es pot pagar la meitat a la zona blava a través dels parquímetres

S’aplica de manera automàtica sense fer cap tràmit administratiu: només cal que l’usuari introdueixi la matrícula del vehicle al parquímetre o a l’aplicació del telèfon mòbil.

Un vigilant assessorant una noia, avui al passeig

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Els parquímetres de Lloret ja permeten aplicar el 50% de bonificació per a residents a la zona blava. La tarifa especial, que va entrar en vigor a principis d’any a través de les aplicacions Lloret Smart i AparcarE, s’adreça a les persones que paguen l’impost sobre vehicles a Lloret.

El regidor de Mobilitat, Antonio Lorente, ha explicat que la bonificació, prevista a les ordenances fiscals, s’aplica de manera automàtica sense fer cap tràmit administratiu: només cal que l’usuari introdueixi la matrícula del vehicle al parquímetre o a l’aplicació del telèfon mòbil.

El descompte s’aplica durant tot l’any a totes les zones blaves del municipi, tant les que només funcionen a l’estiu (que compten amb un total de 440 places) com la del passeig marítim, que té 60 places i està operativa els dotze mesos.

El regidor també ha apuntat que cada cop hi ha més usuaris que paguen la zona blava a través de l’aplicació del telèfon mòbil, que es pot descarregar de manera gratuïta per a Android i iPhone i que permet pagar només pel temps que s’utilitza l’aparcament. En cas de no haver esgotat el temps d’estacionament, es pot entrar a l’apartat Devolució i demanar el retorn de diners, ja que l’aplicació compta els minuts i fa efectiu el pagament en funció de la tarifa.

A més, l’aplicació avisa cinc minuts abans d’excedir el temps permès d’estacionament i així es pot ampliar el temps des del mateix telèfon mòbil.

Per descarregar l’aplicació AparcarE cal anar al Play Store del mòbil i registrar-s’hi introduint unes dades personals mínimes (població, DNI, matrícula, targeta de crèdit). Un cop registrat, l’usuari ja pot entrar a l’apartat Tiquet i fer els passos següents: seleccionar la zona d’estacionament (A,B,C), que es pot trobar identificada als rètols informatius dels parquímetres; seleccionar la matrícula del vehicle; marcar el temps d’estacionament i seleccionar la targeta de crèdit o dèbit amb la qual es vol fer el pagament.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.