17.4 C
Lloret de Mar

Totes les places esgotades al curs de costura bàsica del Rober de Càritas

L’objectiu de l’activitat és aprendre nocions bàsiques de costura, com cosir botons, fer una vora o cosir cremalleres.

El Rober de Càritas
El Rober de Càritas

Darreres Notícies

El Rober de Càritas de Lloret oferirà a partir d’aquest pròxim dilluns un taller de costura bàsica. La proposta, que té totes les places exhaurides, es farà cada dilluns al matí, de 10h a 12h.

servicios profesionales jimenez

L’objectiu de l’activitat és aprendre nocions bàsiques de costura, com cosir botons, fer una vora o cosir cremalleres. Ho ha explicat la presidenta de Càritas a Lloret, Lucia Echegoyen.

“És un curs que oferirà eines bàsiques per habilitar les persones en una activitat que té a veure amb el seu dia a dia, com és la costura”.

Lucia Echegoyen

El taller, que ja no té places disponibles, és gratuït i tindrà una durada d’un trimestre. Tot i això, des de Càritas donaran l’opció d’obrir un altre curs a partir del mes de gener. A banda, a partir del mes de novembre, també està previst començar un taller de reciclatge de roba.

Recordem que el nou Rober de Càritas és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament i Càritas. Es troba situat al Carrer Sènia del Rabich, a l’edifici del Mercat Municipal. Es tracta d’un servei creat perquè tothom tingui accés a roba en condicions adequades. És un espai que contribueix a enfortir el consum responsable i que també serveix de punt de trobada i d’atenció a les persones més vulnerables.

spot_img

El + Vist