10.3 C
Lloret de Mar

El Kintsugi Dojo farà una sessió oberta d’arts marcials a l’Institut Rocagrossa

La sessió d’aquesta tarda serà oberta a tothom, de 17.30 h a 20.00 h. Es farà una exhibició per conèixer cadascuna de les disciplines.

Dos nens practicants del Kintsugi Dojo
Dos nens practicants del Kintsugi Dojo

Darreres Notícies

Aquesta tarda, a partir de les 17.30 h, el club Kintsugi Dojo iniciarà a l’Institut Rocagrossa les seves sessions com a primer centre multidisciplinar d’arts marcials a la comarca de La Selva.

servicios profesionales jimenez

Serà un sistema innovador, amb una combinació de sis disciplines: Jiu Jitsu, esgrima japonesa, Combat Jiu Jitsu, Gekken, Brazilian Jiu Jitsu i Kempo-Karate. Un dels responsables de l’activitat, Santiago Gutiérrez, explica que l’any 2019 van iniciar el projecte, però el van haver d’aturar per la pandèmia. Ara, el recuperen d’una manera adaptada i renovada.

“Al 2019 vam iniciar el nostre projecte a les instal·lacions del Rocagrossa i, ara, al 2021, ens adaptem i ens renovem”.

Santiago Gutiérrez

La sessió d’aquesta tarda serà oberta a tothom, de 17.30 h a 20.00 h. Es farà una exhibició per conèixer cadascuna de les disciplines. Santiago Gutiérrez assenyala que l’objectiu és que els practicants “descobreixin el seu potencial” i anima a tothom a participar-hi.

Membres del Kintsugi Dojo

Les Arts Marcials aporten tot un seguit de beneficis físics, com la coordinació psicomotriu, l’elasticitat, la força o l’equilibri, entre altres, i també té beneficis mentals, com l’autocontrol, la cortesia, la fidelitat o la solidaritat, entre molts altres.

spot_img

El + Vist