Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Preparant joguines (Creu Roja)

La crisi del coronavirus fa créixer la demanda de joguines a la Creu Roja

A Lloret, es poden donar joguines al Puntet de l'avinguda de Vidreres. Han de ser noves, no bèl·liques, no sexistes i, si pot ser, educatives i per jugar en família.

Preparant joguines (Creu Roja)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La Creu Roja fa una crida especial per a la campanya de recollida de joguines en unes festes en què la demanda ha crescut molt. La coordinadora de Creu Roja a la Selva marítima, Norma Rivas, reconeix que la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19 ha fet incrementar molt el nombre de famílies vulnerables que han sol·licitat joguines per aquestes festes.

De fet, segons Norma Rivas cada dia es fan noves demandes i la llista estarà oberta fins a l’últim moment per garantir que tots els infants reben un regal per Reis.

Des de Creu Roja són conscients que hi ha moltes persones que aquest any no podran col·laborar amb la campanya perquè passen moments molt complicats, però insisteix a aquells que puguin que aportin el seu granet de sorra.

Les joguines que es donin han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. De fet, es recomana que siguin educatives i per jugar en família.

A Lloret, la recollida es fa des del Puntet de l’avinguda de Vidreres. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, valora positivament poder col·laborar amb la iniciativa i demana als veïns que puguin que s’hi impliquin.

Si algú ho prefereix, també pot fer un donatiu econòmic. Tota la informació clicant aquí.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.