Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Un jove, connectat amb el seu Ipad, a casa seva (Nació Digital).

La Generalitat organitza un debat sobre com viuen els joves en temps de Covid

Es tracta d’un procés obert al jovent d’arreu de Catalunya, que es durà a terme entre els mesos de febrer i març, per reflexionar i parlar sobre la situació dels joves en temps de pandèmia.

Un jove, connectat amb el seu Ipad, a casa seva (Nació Digital).

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Dimarts vinent se celebra la primera sessió d’un programa adreçat als joves i com estan vivint la Covid, organitzat per la Generalitat. Es tracta d’un procés obert al jovent d’arreu de Catalunya, que es durà a terme entre els mesos de febrer i març, per reflexionar i parlar sobre la situació dels joves en temps de pandèmia.

El dia 23 de febrer, a les sis de la tarda, es farà la primera sessió, titulada “Trobar-se. Quan i com quedem?”. La resta de sessions parlaran de sexualitat, oci, incertesa laboral, emocions o els projectes de vida en plena crisi pel coronavirus.

La iniciativa ha estat ben rebuda per l’Ajuntament de Lloret, que n’ha fet difusió a través del Puntet. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, anima els joves de la vila a participar-hi.

“A vegades per als joves és difícil trobar un espai per expressar-se amb sinceritat”

Marina Nicolàs

Els interessats en participar poden apuntar-se a través del canal de Joventut de la Generalitat. Entre els assistents, se sortejaran 30 estades de cap de setmana per a dues persones als albergs de Xanascat. Es tracta de sessions virtuals, que tindran un màxim de 20 participants.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.