5 C
Lloret de Mar
Hospital de Blanes, per dins.

L’Hospital de Blanes atura temporalment l’activitat d’un dels quiròfans per fer millores

La previsió és que la reforma tingui una durada de tres setmanes, per renovar la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.

Hospital de Blanes, per dins.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

L’Hospital Comarcal de la Selva, situat a Blanes, ha aturat de manera temporal l’activitat quirúrgica d’un dels quiròfans per fer treballs de millora. La previsió és que la reforma tingui una durada de tres setmanes, per renovar la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.

Les obres afecten l’activitat d’un dels quiròfans i per evitar el risc de contaminació causat pels treballs, s’ha decidit suspendre l’activitat de manera temporal, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels pacients.

Mentre durin les reformes, es prioritzen les cirurgies sense ingrés i s’ajornen les operacions de traumatologia que requereixen ingrés. Principalment, són les intervencions de pròtesis i les d’oftalmologia.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva informa que els pacients amb intervencions desprogramades se’ls tornarà a citar una vegada es reprengui l’activitat. 

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.