13 C
Lloret de Mar
Hospital de Blanes, per dins.

L’Hospital de Blanes atura temporalment l’activitat d’un dels quiròfans per fer millores

La previsió és que la reforma tingui una durada de tres setmanes, per renovar la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.

Hospital de Blanes, per dins.

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

L’Hospital Comarcal de la Selva, situat a Blanes, ha aturat de manera temporal l’activitat quirúrgica d’un dels quiròfans per fer treballs de millora. La previsió és que la reforma tingui una durada de tres setmanes, per renovar la màquina d’esterilització del material quirúrgic, coneguda com a autoclau.

Les obres afecten l’activitat d’un dels quiròfans i per evitar el risc de contaminació causat pels treballs, s’ha decidit suspendre l’activitat de manera temporal, amb l’objectiu de garantir la seguretat dels pacients.

Mentre durin les reformes, es prioritzen les cirurgies sense ingrés i s’ajornen les operacions de traumatologia que requereixen ingrés. Principalment, són les intervencions de pròtesis i les d’oftalmologia.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva informa que els pacients amb intervencions desprogramades se’ls tornarà a citar una vegada es reprengui l’activitat. 

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.