Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
La pista del barri del Rieral, que és idèntica a la que hi haurà a Puigventós

La nova pista multiesportiva del barri de Puigventós estarà a punt a finals d’any

El nou equipament donarà servei als veïns de la zona però també als alumnes de l’Institut Sant Quirze.

La pista del barri del Rieral, que és idèntica a la que hi haurà a Puigventós

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El barri de Puigventós tindrà, a finals d’any, una nova pista multiesportiva. Ja s’ha adjudicat l’obra i s’espera que en unes setmanes estiguin totes les actuacions enllestides. El cost d’aquesta segona fase, després de la fonamentació, és d’11.350 euros.

El nou equipament donarà servei als veïns de la zona però també als alumnes de l’Institut Sant Quirze, segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Albert Robert, que també ha recordat que és un dels projectes que van tenir més vots en els pressupostos participats del 2016.

Aquesta serà la segona fase de l’obra, després que es realitzessin les tasques de fonamentació. Ara, es procedirà a col·locar els diferents elements de la pista, com les porteries per jugar futbol sala o les cistelles de bàsquet. Albert Robert assenyala que, tot i que és un projecte que pertany als pressupostos participats del 2016, l’elevat cost de les actuacions ha impedit que s’hagi pogut executar abans. El regidor assenyala que “el conjunt total de l’obra, ronda els 90.000 euros de pressupost, quan el barri de Puigventós tenia 22.263 euros de partida per poder executar obres l’any 2016”.

En aquesta pista multiesportiva, s’hi podran dur a terme tot tipus d’activitats. Serà idèntica, per exemple, a la que hi ha situada al barri del Rieral, al costat de l’escola Àngels Alemany.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".