26.3 C
Lloret de Mar
Els components del grup Bellako, amb el lloretenc Ricard Salvatella (a l'esquerra)

Aquest dissabte, concert de thrashcore metal a les Barraques de Festa Major amb el grup Bellako

Entre els components de la banda hi ha el lloretenc Ricard Salvatella.

Els components del grup Bellako, amb el lloretenc Ricard Salvatella (a l'esquerra)

Darreres Notícies

Bellako portarà el seu estil de Thrashcore Metal a les Barraques de la Festa Major de Sant Romà. La banda és una de les agrupacions convidades pels concerts que es faran aquest dissabte, 16 de novembre, a la nit.

Presentaran a Lloret de Mar el seu nou disc, “Demonios”. Bellako és una formació que es va fundar a Mataró, l’any 2012. Tot va començar com una afició i poc a poc s’ha anat professionalitzant. Entre els seus components hi ha el lloretenc Ricard Salvatella, que explica que “nosaltres sempre fem un concert molt enèrgic, ens agrada deixar-nos la pell, hi ha parts molt pesades i molt ràpides”.

Cartell del concert. (Font: Facebook Bellako)

Al llarg de la seva trajectòria, el grup ha realitzat diferents gires europees i ha participat en un bon nombre de festivals estatals com, per exemple, el Resurrection Fest 2018, Vertigo Rock o Atlas Fest. Aquesta serà la primera vegada que actuaran a Lloret de Mar, un fet que il·lusiona molt a Ricard Salvatella, que podrà tocar al davant dels seus familiars, amics i coneguts.

El concert del grup Bellako arriba aquest dissabte, a les Barraques Sa Romana. Serà a la plaça Germinal Ros, en una nit en què també actuaran Oques Grasses, Tapeo Sound System i Arnny Montana.

 

spot_img

El + Vist