Divendres, 5 març 2021
8.1 C
Lloret de Mar
Teatre de Lloret

La nova temporada del Teatre de Lloret serà arriscada i de qualitat

Així ho assegura el regidor del Teatre, Albert Robert, que creu que el públic, cada cop més, confia en què tot el que es programa a Lloret és de qualitat.

Teatre de Lloret

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Arriscada. Amb aquesta paraula defineix el regidor del Teatre, Albert Robert, la nova programació per aquesta tardor, que es presenta demà al vespre. Segons l’edil, l’equipament ha aconseguit fidelitzar el públic, que, cada cop més, confia en què tot el que es programa a Lloret és de qualitat.

El regidor assegura que li fa molta il•lusió tornar a encarregar-se de la programació del teatre i explica que la gestió del teatre és una de les àrees que des de Junts per Lloret van tenir clar que volien mantenir quan van haver de negociar el repartiment de carteres amb el PSC.

La programació per als mesos d’octubre a gener es presentarà demà a la tarda i l’acte inclourà les intervencions d’alguns protagonistes. I a banda dels espectacles que oferirà el Teatre, també es donarà a conèixer la nova edició del Festival Montphoto.

A més, es presentaran també les obres de teatre locals i les que es faran al Casal de l’Obrera. El públic de la presentació de demà podrà gaudir de promocions especials: algunes de les obres tindran un preu especial si s’adquireix l’entrada demà mateix.

L’acte es farà demà dimarts, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret. Es demana confirmar l’assistència al telèfon 972 36 18 35 o al correu teatredelloret@lloret.cat.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.