Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
La donació de material, de la Sansi

La Sansi ha donat menjar i productes de neteja, valorats en més de 12.000 euros

Es tracta de quatre donacions, fetes a la policia local de Lloret i al Banc dels Aliments.

La donació de material, de la Sansi

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

La Sansi ha donat productes alimentaris i de neteja valorats en més de 12.000 euros, des que s’ha decretat l’estat d’alarma fins ara. Es tracta de sucs, galetes, barretes energètiques o sabó corporal. El material que s’havia d’entregar als participants de les curses que organitza la Sansi i que s’han hagut de suspendre, de moment, a causa de la COVID-19.

El seu president, l’atleta lloretenc José Luís Blanco, explica que “així col·laborem perquè la gent pugui aprofitar aquests aliments“. Les donacions de material per part de La Sansi s’han fet en quatre ocasions, lliurades a la policia local de Lloret i al Banc dels Aliments.

Blanco, amb la policia local de Lloret (La Sansi).

José Luís Blanco explica que compten amb un magatzem a Viladecans, on hi ha més material guardat. Quan s’hi puguin desplaçar, anuncia que faran més donacions.

Pel que fa a les proves que no s’han pogut fer, La Sansi treballa amb la voluntat de poder-les organitzar després de l’estiu i fins a finals d’any. Això sí, amb menys participants, amb sortides esglaonades i tot tipus de mesures d’higiene i desinfeccióSerà el cas de la Lloret Trail, que tenia 800 persones apuntades, la qual es durà a terme quan les autoritats així ho permetin.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.