Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Imatge promocional de la campanya #Malamente

L’Ajuntament se suma a la campanya #Malamente per visibilitzar les violències masclistes quotidianes

Són unes violències que les noies pateixen cada dia pel simple fet de ser dones i que costen de reconèixer perquè estan molt normalitzades.

Imatge promocional de la campanya #Malamente

Darreres Notícies

El Centre Excursionista de Lloret pujarà aquest diumenge al Turó de Morou

L'activitat consistirà en fer una ruta circular al Massís del Montseny, en un recorregut circular i variat d'uns dotze quilòmetres.

El Club de Futbol Lloret torna a la competició amb un complicat desplaçament al camp de l’Escala

A més, el Club Hoquei Lloret jugarà a Vic, mentre que els equips de futbol sala i voleibol rebran el Montmeló i el Caldes, respectivament.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Hi ha moltes accions de violència sexual quotidianes que costen de reconèixer perquè estan molt normalitzades. Unes violències que les noies pateixen cada dia pel simple fet de ser dones. Davant d’aquesta realitat, l’Agència Catalana de la Joventut ha impulsat una campanya amb el lema #Malamente. L’objectiu: visibilitzar totes aquestes violències.

Des de Lloret de Mar, la secció de Joventut de l’Ajuntament s’ha sumat a la campanya. La regidora de l’àrea, Marina Nicolàs, explica que és una iniciativa molt positiva i necessària.

“Són violències sexuals que molt sovint patim les dones pel simple fet de ser dones i, malauradament, costa veure-les perquè estan molt normalitzades”

Marina Nicolàs

La regidora assegura que sempre que faci falta, l’Ajuntament estarà al costat de propostes com aquesta campanya.

Tothom que vulgui, pot passar pel Puntet a recollir la bossa amb el lema #Malamente, un pin, un adhesiu, una polsera i un díptic informatiu que, segons la regidora, sol sorprendre molt a qui el llegeix, perquè tothom s’adona de com de normalitzades tenim algunes actituds masclistes.

“Quan un llegeix el díptic i llegeix algunes d’aquestes actituds s’adona realment que això ho tenim normalitzat, i això no pot ser”

Marina Nicolàs

Amb la presentació de la campanya #Malamente, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha donat el tret de sortida a les diferents accions emmarcades en el Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.