12.4 C
Lloret de Mar
Els participants al taller d'aquest matí, a la platja

Primer taller pràctic del pla de transformació digital de la destinació

La pandèmia no permet fer tantes trobades com hi havia programades, però avui s'ha pogut fer una sessió pràctica sobre com fer fotos i vídeos amb el mòbil per fer promoció a les xarxes socials.

Els participants al taller d'aquest matí, a la platja

Darreres Notícies

Lloret acull aquest matí el primer taller pràctic dins del pla de transformació digital de la destinació. És taller sobre fotografia i vídeo fets amb el telèfon mòbil per fer-ne difusió a través de les xarxes socials.

Quan es va impulsar el pla, la tardor passada, la idea era fer quatre sessions cada setmana, una de les quals pràctica i presencial. La situació de pandèmia, però, ha impedit fer les trobades programades. Ara, però, es pot fer aquest taller, que s’ha rebut molt positivament per part de Lloret Turisme, tal com apunta la gerent, Elizabeth Keegan.

El taller, que es fa en grups de sis persones i aplicant totes les mesures per la Covid-19, té com a objectiu crear continguts de qualitat sobre els atractius de la destinació com el castell, la platja o la parròquia de Sant Romà. La idea és que cada empresa apliqui aquestes tècniques en funció dels seus continguts propis.

Una de les participants al taller
Una de les participants al taller

Tot i que avui es fa la primera sessió presencial, sí que s’han pogut anar fent les trobades telemàtiques. Segons Elizabeth Keegan, estan funcionant molt bé i tots els participants n’estan molt satisfets, especialment tenint en compte els complicats moments que passa el sector turístic i que “tots aquests establiments i agències no tenen cap altra opció de comercialització dels seus establiments per abordar la temporada del 2021 que no sigui l’àmbit digital”. Per tot plegat, la valoració és més que positiva.

“Agafaré paraules d’algun dels participants: a banda de motivador en un context molt complicat és terapèutic; en aquest sentit, anem creant comunitat i ens acompanyem en aquesta travessia del desert”

Elizabeth Keegan

El pla de transformació digital implica el sector públic i privat de Lloret, tant d’allotjaments com d’agències de viatge. Aquest pla compta amb la participació de 67 operadors professionals, que representen la gestió de més del 60% de les places hoteleres, del 30% dels apartaments i de la meitat de les places de càmpings de la destinació.

El pla finalitza el 25 de març i fins aleshores s’espera poder fer alguna altra sessió pràctica, sempre en funció de com evolucioni la pandèmia.

spot_img

El + Vist