16.6 C
Lloret de Mar

Es reprenen les visites al Sociosanitari amb els pacients que no tenen la Covid-19

Recordem que, després del cribratge que es va realitzar dies enrere, el centre es manté sectoritzat per poder atendre en un únic espai les nou persones que van sortir positives.

Els pacients rebent la visita de familiars (CSMS)
Els pacients rebent la visita de familiars (CSMS)

Darreres Notícies

L’Hospital Sociosanitari de Lloret recupera les visites als pacients i residents que no estan afectats per la Covid-19. Recordem que, després del cribratge que es va realitzar dies enrere, el centre es manté sectoritzat per poder atendre en un únic espai les nou persones que van sortir positives.

En concret, són els residents de la tercera planta els que de moment continuen sense rebre visites. Pel que fa als de la primera i la segona, ja han pogut tornar a reunir-se amb els seus familiars, segons ha explicat Ester Garcia, coordinadora assistencial i cap d’infermeria de l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolau Font.

Des del centre se segueixen tot una sèrie de mesures i protocols en les visites. Tots els familiars passen un test d’antígens i se’ls hi fa una enquesta per comprovar que no tenen simptomatologia compatible amb el coronavirus ni han estat en contacte amb algun positiu. Aquestes visites es realitzen de manera setmanal, en l’anomenat hospital de dia, a la planta baixa, i sempre mantenint la distància de seguretat.

Recordem que la setmana passada es va posar la segona dosi de la vacuna de Pfizer contra el coronavirus a 105 persones, entre pacients, residents i professionals de l’Hospital Sociosanitari i la Residència Asil Nicolau Font. A més, es van posar les primeres injeccions a quatre pacients i catorze professionals que encara no l’havien rebut. Pel que fa als nou pacients positius en coronavirus, se’ls administrarà la vacuna quan s’hagin recuperat.

spot_img

El + Vist