Diumenge, 7 març 2021
9.3 C
Lloret de Mar
El regidor d'Habitatge, avui als estudis

L’Ajuntament tranquil·litza les famílies en situació de vulnerabilitat davant l’amenaça d’Endesa

El consistori lloretenc s'ha sumat a una carta de la Generalitat per exigir a Endesa que mantingui el subministrament a aquestes famílies.

El regidor d'Habitatge, avui als estudis

Darreres Notícies

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

Adrià Calaf, de l’escola Àngels Alemany, és el guanyador del concurs d’Aqualia

El certamen té per objectiu mostrar el cicle de l’aigua i conscienciar sobre la importància de fer-ne un ús sostenible.

Tres detinguts per cultivar 516 plantes de marihuana en una casa de Lloret de Mar i punxar la llum

Els Mossos d'Esquadra van descobrir la plantació gràcies a la col·laboració ciutadana.

L’Ajuntament envia un missatge de tranquil·litat a les famílies en situació de vulnerabilitat davant l’amenaça d’Endesa de tallar-los el subministrament elèctric a partir de l’1 d’Octubre.

El consistori lloretenc s’ha sumat a una carta de la Generalitat per exigir a Endesa que mantingui el subministrament a aquestes famílies. La carta mostra el desacord amb la notificació que la companyia elèctrica va fer a principis d’agost a més de 200 ajuntaments catalans, entre els quals hi havia el de Lloret, per reclamar-los que es fessin càrrec de la meitat del deute de les famílies que no han abonat les seves factures pels consums elèctrics, malgrat que els serveis socials municipals hagin acreditat que estan en situació de vulnerabilitat.

La companyia advertia en la notificació que en cas contrari iniciarien possibles talls de subministrament a partir de l’1 d’octubre. Però el regidor d’Habitatge, Cristian Fernández, envia un missatge de tranquil·litat.

A Lloret de Mar hi ha 135 famílies en aquesta situació, que acumulen un deute de 130.000 euros. El regidor assegura que és Endesa qui s’ha de fer càrrec d’aquesta quantitat.

La carta que expressa l’oposició a l’aplicació d’aquesta mesura s’ha fet través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, i s’hi han adherit més de 50 municipis, entre els quals hi ha Lloret, així com les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.