Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Les obres de reparació del passeig de Fenals

Les obres de reparació del passeig de Fenals, malmès pel Glòria, ja estan del tot finalitzades

Setmanes enrere va acabar el reforç estructural i tot seguit, les tasques de jardineria.

Les obres de reparació del passeig de Fenals

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Les obres de reparació del passeig marítim de Fenals, afectat a principis d’any pel temporal Glòria, ja estan del tot acabades. Setmanes enrere van acabar els treballs de reforç estructural i tot seguit es van dur a terme les tasques de jardineria pendents. Actualment, des de fa dies, els vianants hi circulen amb normalitat.

El mur, ben protegit (Albert Robert).

Recordem que el desperfecte més destacat era un esvoranc d’uns 30 metres que va aparèixer a la meitat del passeig. El motiu és que el temporal va erosionar la base del mur de protecció i va obrir un forat, que feia 30 metres d’allargada.

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, assenyala que les obres -a càrrec de la Generalitat- han consistit en “reforçar l’estructura amb pedra d’espigó que no permet el pas de les onades”.

El cost de la reparació del passeig de Fenals ha estat d’uns 230.000 euros. És una quantitat que ha anat a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat, després que el passat mes de maig signés la declaració d’emergència de l’obra.

L’esvoranc que va deixar el temporal Glòria al passeig de Fenals, a finals de gener.

Recordem que a finals de gener el temporal Glòria va afectar diversos punts de la costa de Lloret. El més greu va ser l’esvoranc al passeig de Fenals, però no va ser l’únic. El temporal també va afectar més lleument el passeig de Lloret, la sorra de la platja i la zona de la riera Passapera a Fenals. Aquestes obres -la majoria, ja reparades- han anat a càrrec de l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".