16 C
Lloret de Mar
Els Men in Swing, en una actuació

Un repàs a la història del jazz i swing, amb un espectacle molt dinàmic

És la proposta del cicle 'Fenals de Música', d'aquest dijous, amb els “Men in Swing”.

Els Men in Swing, en una actuació

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Una selecció especial de cançons per repassar la història del swing des del seus inicis. Aquesta és la proposta del cicle ‘Fenals de Música’, d’aquest dijous, amb els “Men in Swing”.

L’espectacle “The Swing Moment” és de música i dansa, 90 minuts de concert que traslladaran al públic a l’època de la llei seca dels Estats Units. Es podrà gaudir de diferents números interpretats per ballarins professionals de Lindy Hop, en un ‘show’ conjunt amb sis músics. Tot plegat, serà una fusió de música i ball amb una gran vistositat.

El trombonista del grup, Gil Casals, exposa que el concert repassa “la història del jazz, des dels seus inicis tradicionals, amb el dixieland, i després el ‘swing'”.

Com totes les sessions del cicle, es farà a la platja de Fenals. Serà aquest dijous, a les 22 hores. L’espectacle és gratuït i adreçat a tots els públics. A causa dels protocols de prevenció de la Covid-19, l’aforament és limitat. Es demana als assistents que portin mascareta i respectin la distància de seguretat, accedint a l’espai de manera esglaonada.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.