Dimecres, 3 març 2021
10 C
Lloret de Mar
Romà Codina dona suport a la candidatura de Maria Antònia Batlle

L’exalcalde Romà Codina dona suport a Junts per Catalunya i, en concret, a Maria Antònia Batlle

Codina remarca de Junts el seu horitzó nacional -la independència-, i el model de país i de gestió que proposa.

Romà Codina dona suport a la candidatura de Maria Antònia Batlle

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Romà Codina dona suport a la candidatura de Junts per Catalunya de cara a les eleccions al Parlament. L’exalcalde de Lloret ha volgut mostrar públicament el seu suport a la candidata Maria Antònia Batlle, que ocupa la cinquena posició a la llista per Girona.

L’exalcalde de CiU s’ha sumat al partit de Carles Puigdemont tant pel seu horitzó nacional -la independència-, com pel model de país i de gestió que proposa. Romà Codina creu que Junts per Catalunya és un projecte de futur i, clarament, és el partit més fidel a la reivindicació independentista.

“Per què no veig en altres formacions un futur gaire clar? Perquè estem en el mateix de sempre, de peix al cove, de recollir rampoines… I penso que tot plegat fa que hi hagi una il·lusió d’un partit nou”

Romà Codina

A més, Romà Codina recorda que quan ell va presentar-se per alcalde també va rebre el suport de Maria Antònia Batlle.

Maria Antònia Batlle, que va ser regidora a l’Ajuntament entre els anys 2007-2011 (en què Codina també era regidor) i que és empresària del sector turístic, valora la incorporació de l’exalcalde com una gran notícia pel seu bagatge.

“Tota incorporació és positiva. És obvi que incorporar una persona amb l’experiència de gestió de govern dins del món local com en Romà Codina és molt positiu”

Maria Antònia Batlle

A títol personal, Batlle en remarca que Codina és una gran persona a qui té “molta estima”.

La número 5 de la llista per Girona es compromet a donar un nou impuls al turisme i a treballar per fer realitat infraestructures llargament reivindicades al territori, com l’arribada de la C-32 a Lloret.

Recordem que la llista gironina de Junts per Catalunya per al 14-F l’encapçala Gemma Geis, seguida de Marta Madrenas, Salvador Vergés i Francesc Ten.

La formació organitza un acte virtual aquesta tarda, a les 19.30 hores, per escalfar motors per a la campanya electoral, que comença a mitjanit. Hi haurà connexions a 36 punts del país, entre els quals Lloret de Mar, i parlaments de la candida, Laura Borràs, i del president, Carles Puigdemont. Es podrà seguir a través del canal de YouTube de Junts per Catalunya. La penjada de cartells, que tradicionalment es feia a les dotze de la nit, aquest any s’haurà de fer demà al matí, pel toc de queda a les deu de la nit.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.