Dimecres, 24 febrer 2021
14.4 C
Lloret de Mar
Una usuària rebent la primera dosi de la vacuna (CSMS)

L’Hospital Sociosanitari de Lloret torna a estar lliure de Covid

Una usuària rebent la primera dosi de la vacuna (CSMS)

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret torna a ser un centre verd, és a dir, sense cap cas actiu de coronavirus. Els positius que es van detectar dies enrere s’han donat per tancats aquesta setmana, després que tots els pacients hagin generat anticossos. S’ha pogut constatar a través dels tests ELISA als quals s’han sotmès en els darrers dies.

Recordem que a l’Hospital Sociosanitari es van detectar nou casos de pacients positius i també el d’un professional. El procés de desaïllament es va iniciar la setmana passada. L’últim dels pacients que quedava amb coronavirus ha estat donat d’alta aquest dilluns i, per tant, el Sociosanitari, juntament amb la Residència Asil Nicolau Font, torna a ser un centre verd, tal com ha confirmat Ester Garcia, coordinadora assistencial i cap d’Infermeria dels dos centres.

La situació clínica dels pacients ha estat vigilada i seguida de manera diària pels professionals sanitaris del centre. Ara, aquests pacients ja poden tornar a fer sortides puntuals al carrer i rebre les visites dels familiars, seguint totes les mesures de seguretat i d’higiene.

Recordem que el primer cas positiu del brot es va donar en un dels usuaris de la tercera planta el 24 de gener. A més, un dels professionals del centre va sortir positiu el mateix dia. Davant d’aquesta situació, es va fer un cribratge a tots els pacients, residents i professionals. Tots els casos es van concentrar en la tercera planta.

Els pacients contagiats ja havien rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. Per això, en les pròximes setmanes els equips de vacunació s’hi desplaçaran per completar el procés amb la segona dosi.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

El Procicat manté les restriccions, però obre les extraescolars a infantil i primària

El gruix de les restriccions actuals es manté fins al 28 de febrer. Les noves mesures entren en vigor el proper dilluns.