Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
La imatge del videoclip 'Llorando Mares' (Crissy Z)

‘Llorando mares’, el nou videoclip de Crissy Z amb la col·laboració de Broem

La creació ha estat una feina en equip que ha permès la unió de dos estils molt diferenciats, el rap i el neo soul, i s'ha aconseguit un resultat innovador i que agrada molt a la cantant.

La imatge del videoclip 'Llorando Mares' (Crissy Z)

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Concert a la carta, amb Lluís Gavaldà, al Teatre de Lloret

Acompanyat de Joan-Pau Chaves, oferiran un concert acústic, adaptat a la nova situació que ha provocat la Covid19, amb la peculiaritat que el públic demana les cançons del repertori.

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La lloretenca Crissy Z acaba de publicar un nou videoclip que ha elaborat amb la col·laboració del músic Broem. La cançó es titula Llorando Mares i la va composar Crissy Z, però en el videoclip, Broem ha tingut un paper molt participatiu.

“No és només una col·laboració que ell hagi fet la seva lletra i s’hagi posat a cantar, sinó que junts vam crear tot aquest món, aquesta història que volíem traslladar a la persona que la veiés”

Crissy Z

Aquesta feina en equip i la unió de dos estils molt diferenciats ha permès crear un resultat innovador i que agrada molt a la cantant.

“Estic molt contenta amb el resultat, amb com dos gèneres i dues veus tan diferents han col·lisionat i han creat aquest nou gènere, que és una mescla de rap amb el neo soul”

Crissy Z

Crissy Z parla també de la història que narren les imatges del videclip, protagonitzat també per ella i Broem: “Es veuen dues persones que solien conviure en un lloc i com és ara aquell lloc, quan ja no hi conviuen. Podria ser el lloc metafòric d’una relació o d’on es guarda un sentiment”.

Des del principi, l’artista lloretenca va tenir clar que aquella cançó l’havia de compartir amb algun altre músic i de seguida va pensar en Broem.

El videoclip de Llorando Mares, amb Crissy Z i Broem, es pot veure a través del canal de YouTube de la cantant lloretenca. El tema, que formarà part del seu segon disc, també es pot escoltar a través de la resta de plataformes digitals, com Spotify.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.