Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
El nou aspecte de la plaça Pere Torrent, amb els elements virtuals

Lloret compta amb la primera plaça de tot Catalunya amb realitat augmentada

La plaça Pere Torrent incorpora jocs infantils amb efectes virtuals.

El nou aspecte de la plaça Pere Torrent, amb els elements virtuals

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La plaça Pere Torrent de Lloret és la primera de tot Catalunya amb realitat augmentada. Es tracta d’un projecte innovador en què les persones que passegen per aquest espai es troben amb elements de jocs infantils amb efectes virtuals. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, assenyala que són “uns taulells a terra, amb impressió digital, en què amb el mòbil i un codi QR apareixen jocs i animals“.

Un indret amb realitat augmentada pionera és el resultat, després que hagin finalitzat les obres de la plaça Pere Torrent. El projecte de remodelació i millora dona més visibilitat a la Casa de la Cultura  i converteix la plaça en un espai més “verda, viva i alegre”, pel que fa a l’estètica, amb nous elements urbans d’il·luminació, mobiliari i jardineria.

Ara, queda pendent la pintura de la superfície, que es farà al mes d’octubre. A més, també s’ha fet un reforç estructural i d’impermeabilització a les zones treballades, per evitar filtracions d’aigua al pàrquing subterrani. L’aparcament ja s’ha reobert i funciona amb normalitat, coincidint amb la finalització de les obres.

El cost de la primera fase de la remodelació ha estat de prop de 700.000 euros. És un projecte inclòs en el pla operatiu de reconversió turística.

Segons fonts municipals, aquesta plaça amb realitat augmentada reforça el concepte d’Smart Destination que té Lloret de Mar, “l’única destinació de les comarques gironines amb aquest distintiu”.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".