9.1 C
Lloret de Mar
Jordi Capdevila, en una foto d'arxiu

Jordi Capdevila continuarà quatre anys més com a Jutge de Pau de Lloret de Mar

Així ho va acordar el ple del passat divendres.

Jordi Capdevila, en una foto d'arxiu

Darreres Notícies

Jordi Capdevila continuarà quatre anys més com a Jutge de Pau de Lloret de Mar. Així es va decidir en el ple del passat divendres. D’aquesta manera, seguirà ocupant el càrrec fins a l’any 2024.

Capdevila exerceix actualment la funció de Jutge de Pau, des del 2016, quan la va agafar per primera vegada. A banda de la seva candidatura, també s’havien presentat Josep Maria Ribera, Antoni Alsina, Antoni Garcia i Darwin Austrich.

Jordi Capdevila explica que assumeix la tasca –que és totalment vocacional- “engrescat, amb molta responsabilitat per poder consolidar la feina feta durant quatre anys més i tot el que he après en l’àmbit jurídic a Lloret”.

La seva feina del Jutge de Pau consisteix en dur a terme judicis de faltes, així com certificar naixements, defuncions, casaments i separacions. Des del Jutjat de Pau i Registre Civil (ubicat al segon pis de l’Antic Sindicat) -on hi treballen set funcionaris- s’atenen els veïns de Lloret de Mar i cada setmana es desplacen fins a Tossa de Mar per atendre els ciutadans veïns.

spot_img

El + Vist