Diumenge, 24 gener 2021
12.7 C
Lloret de Mar
Lumen

Lloret de Mar celebra el Dia Mundial del Turisme amb un ampli ventall de propostes

Els actes més destacats arribaran a la nit: una cercavila nocturna titulada 'Lumen', amb Yera Teatro, i un concert de rumba catalana amb 3/4 de Rumba.

Lumen

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Aquest divendres, 27 de setembre, se celebra el Dia Mundial del Turisme i Lloret de Mar s’hi suma amb una sèrie de propostes, com jornades de portes obertes al patrimoni cultural o espectacles al carrer.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, explica que fa tres anys van decidir recuperar aquesta commemoració donat el pes que té el turisme al municipi, que és la cinquena destinació de sol i platja de l’Estat espanyol en places hoteleres.

El Castell de Sant Joan serà un dels elements visitables gratuïtament

Durant tot el dia, aquest divendres estaran oberts gratuïtament el Museu del Mar, els Jardins de Santa Clotilde, el Turó Rodó, Can Saragossa i el Castell de Sant Joan. A més, al matí es faran visites guiades en castellà i, a la tarda, en català i francès. I qui ho vulgui podrà conèixer el passat indià de Lloret, amb la Ruta Indiana i la visita a Can Font.

Els actes més destacats, però, arribaran a la nit: seran dos espectacles. El primer es titula Lumen i serà itinerant; a les nou de la nit començarà a dalt de tot del carrer Sant Pere i baixarà fins a la plaça de la Vila per encarar el passeig fins a la Roca d’en Maig, on es farà el segon espectacle, que serà un concert de rumba catalana.

La gerent de Lloret Turisme convida especialment tots els lloretencs a gaudir d’aquests dos espectacles. Pel que fa a Lumen, és una cercavila nocturna amb marionetes lluminoses gegants, d’uns quatre metres i mig d’alçada, que es mouran al ritme de la música. Anirà a càrrec de la companyia Yera Teatro, de Granada, i el director és Ramon Galera.

El segon espectacle serà un concert del grup 3/4 de Rumba, que oferirà un repertori basat en peces de rumba catalana. Començarà a dos quarts d’onze de la nit, a la Roca d’en Maig.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.