Dijous, 21 gener 2021
14.1 C
Lloret de Mar
Presentació d'ahir, a Madrid

Lloret, Olot i Girona presenten el seu projecte de promoció en una trobada europea

El projecte, que és una col·laboració pionera entre destinacions, s'ha presentat en l'European Cities Marketing Spring Meeting, que se celebra aquesta setmana a Madrid.

Presentació d'ahir, a Madrid

Darreres Notícies

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret de Mar, Olot i Girona han presentat el projecte de promoció conjunta davant de representants de diverses destinacions europees en el marc de la trobada European Cities Marketing Spring Meeting, que se celebra aquesta setmana a Madrid.

La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Elizabeth Keegan, ha remarcat que iniciatives com aquesta van molt bé per aconseguir un bon posicionament de la marca de Lloret.

Recordem que el projecte conjunt entre les tres poblacions gironines és una col•laboració pionera entre destinacions amb l’objectiu de crear un nou producte de turisme de negocis, que es basa en la complementarietat de tres paisatges totalment diferents, a només 35 minuts de distància, i cadascun amb una especialització pròpia. En aquest sentit, Olot ofereix un màxim de 200 places en tota la comarca de la Garrotxa en un entorn boscós i tranquil, mentre que Girona és una ciutat amb unes 600 places i Lloret, al costat del mar, té capacitat per a unes 30.000 persones.

La trobada de la xarxa European Cities Marketing se celebra a la capital espanyola fins dissabte.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".