Dijous, 25 febrer 2021
10.3 C
Lloret de Mar
El parc aquàtic de l'Aparthotel Costa Encantada

Lloret Turisme presenta un pla per seguir treballant pel turisme familiar a la destinació

Després de fer una diagnosi de com és l'oferta de turisme familiar a Lloret i com s'ha adaptat els últims anys, s'ha redactat un pla d'accions per als propers dos anys.

El parc aquàtic de l'Aparthotel Costa Encantada

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Lloret de Mar segueix apostant fort pel turisme familiar. Des de Lloret Turisme es fa un balanç positiu de l’adaptació que ha fet la destinació l’última dècada per captar aquest perfil de visitants i marca una sèrie de pautes per seguir en aquesta bona línia.

En això consisteix el Pla de millora de la competitivitat del turisme familiar de la destinació, que Lloret Turisme va presentar aquest dimecres. El pla de treball es va impulsar la primavera passada amb una fase d’anàlisi amb la col·laboració d’alguns dels principals actors del turisme familiar de la destinació.

Gràcies a aquesta primera fase, s’ha pogut revisar la feina feta en l’àmbit del turisme familiar, tant des del sector públic com del privat. L’alcalde, Jaume Dulsat, apunta que s’ha constatat l’excel·lent oferta de Lloret com a destinació de turisme familiar.

“Tenim un posicionament excel·lent, en què tant sector públic com privat han fet una feina molt bona, s’ha fet un esforç molt gran d’especialització i tenim un producte excel·lent que hem de posicionar”

Jaume Dulsat

Alguns dels exemples de l’especialització en aquest àmbit són el programa de dinamització de platges amb el municlub, el projecte Lloret Adventure o la gran especialització d’alguns establimebts amb parcs aquàtics a les seves instal·lacions. Tot plegat ha servit per donar resposta a la demanda del turisme familiar, que ha canviat molt en l’última dècada.

“Abans hi havia un sector del turisme familiar que no tenia gaire peu, que era la preadolescència; en canvi, avui hi ha molts productes destinats a infants de 8 a 14 anys. Hi ha molta més especialització”

Jaume Dulsat

A partir de la informació obtinguda en la fase d’anàlisi, s’ha marcat un pla d’accions per als propers dos anys. L’objectiu és clar: reforçar el posicionament de Lloret de Mar en el segment del turisme familiar. De fet, l’alcalde assegura que aquesta és l’aposta principal ara mateix.

“És en el que més ha invertit el sector privat durant tots aquests anys. Per tant, és un turisme que interessa molt, que ens posiciona molt bé i que té un nivell de despesa alt”

Jaume Dulsat

La primera acció que caldrà dur a terme aquest 2021 mateix serà la constitució d’una taula de turisme familiar, que inclogui representants del sector públic i del privat; com ja es fa amb el turisme de congressos o l’esportiu.

El pla s’ha dut a terme en col·laboració amb Castro Consulting, empresa consultora especialitzada en aquest segment. La majoria dels assistents a la presentació, que es va fer ahir telemàticament, eren representants d’allotjaments i empreses de serveis.

Recordem que Lloret de Mar es va certificar el 2010 com a Destinació de Turisme Familiar i actualment compta amb 24 empreses certificades per l’Agència Catalana de Turisme incloent setze hotels, dos grups d’apartaments, dos càmpings, tres parcs d’oci i un museu.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.