10.2 C
Lloret de Mar

L’Hospital Sociosanitari de Lloret torna a estar lliure de Covid

L’Hospital Sociosanitari de Lloret torna a ser un centre verd, és a dir, sense cap cas actiu de coronavirus. Els positius que es van detectar dies enrere s’han donat per tancats aquesta setmana, després que tots els pacients hagin generat anticossos. S’ha pogut constatar a través dels tests ELISA als quals s’han sotmès en els […]

Una usuària rebent la primera dosi de la vacuna (CSMS)
Una usuària rebent la primera dosi de la vacuna (CSMS)

Darreres Notícies

L’Hospital Sociosanitari de Lloret torna a ser un centre verd, és a dir, sense cap cas actiu de coronavirus. Els positius que es van detectar dies enrere s’han donat per tancats aquesta setmana, després que tots els pacients hagin generat anticossos. S’ha pogut constatar a través dels tests ELISA als quals s’han sotmès en els darrers dies.

Recordem que a l’Hospital Sociosanitari es van detectar nou casos de pacients positius i també el d’un professional. El procés de desaïllament es va iniciar la setmana passada. L’últim dels pacients que quedava amb coronavirus ha estat donat d’alta aquest dilluns i, per tant, el Sociosanitari, juntament amb la Residència Asil Nicolau Font, torna a ser un centre verd, tal com ha confirmat Ester Garcia, coordinadora assistencial i cap d’Infermeria dels dos centres.

La situació clínica dels pacients ha estat vigilada i seguida de manera diària pels professionals sanitaris del centre. Ara, aquests pacients ja poden tornar a fer sortides puntuals al carrer i rebre les visites dels familiars, seguint totes les mesures de seguretat i d’higiene.

Recordem que el primer cas positiu del brot es va donar en un dels usuaris de la tercera planta el 24 de gener. A més, un dels professionals del centre va sortir positiu el mateix dia. Davant d’aquesta situació, es va fer un cribratge a tots els pacients, residents i professionals. Tots els casos es van concentrar en la tercera planta.

Els pacients contagiats ja havien rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19. Per això, en les pròximes setmanes els equips de vacunació s’hi desplaçaran per completar el procés amb la segona dosi.

spot_img

El + Vist