17.2 C
Lloret de Mar
Diada Nacional de Catalunya 2020

L’ofrena floral amb les entitats i el Cant dels Segadors, encara sense les corals, a la Diada de Lloret

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya encara estarà molt marcada per la pandèmia, tot i que les entitats tornaran a participar en l'ofrena floral i les puntaires organitzaran la trobada al llarg del matí.

Diada Nacional de Catalunya 2020

Darreres Notícies

Tot a punt per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Lloret, aquest dissabte al matí.

Aquest any es torna a recuperar la trobada de puntaires i, a més, els actes institucionals tornaran a comptar amb la participació de les entitats del municipi.

En aquest sentit, les entitats faran l’ofrena floral que dibuixarà la senyera, tal com explica el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

“Aquest any podrem comptar amb la presència de les entitats locals, que faran l’ofrena floral a la plaça de l’Ajuntament”


Cristian Fernández

El que no es podrà recuperar és l’actuació en directe de les corals de la vila, de manera que el Cant dels Segadors sonarà pels altaveus. L’acte també comptarà amb el discurs institucional de l’alcalde, Jaume Dulsat.

El 2020, la Diada va estar limitada per la pandèmia
El 2020, la Diada va estar limitada per la pandèmia

El regidor celebra que de mica en mica es pugui anar recuperant la normalitat, com ara la trobada de puntaires, que l’any passat no es va poder fer.

Això sí, tots els actes seguiran els protocols anticovid. La trobada de puntaires es farà de 10 a 13 hores al passeig Jacint Verdaguer, mentre que la resta d’actes començaran a les 12 hores a la Plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist