Dijous, 21 gener 2021
11 C
Lloret de Mar
Un assaig d'un curs anterior (Aula Municipal de Teatre d'Adults)

Obertes les inscripcions de l’Aula Municipal de Teatre d’Adults

Les classes començaran el 4 de novembre i l'horari s'haurà de modificar pel toc de queda, ja que estaven previstes de 21 a 23 hores.

Un assaig d'un curs anterior (Aula Municipal de Teatre d'Adults)

Darreres Notícies

El Govern prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

Es manté el confinament municipal i el tancament del comerç no essencial els caps de setmana

Max Illa (Bella Dolores) demana unitat al sector i que “no rebenti preus” al 2021

El Bella Dolores és un dels 10 allotjaments que hi ha oberts aquests dies a Lloret de Mar.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

El CH Lloret suma la segona victòria de la temporada, en guanyar l’Igualada (5-3)

Els homes de Xavi Albet van ser els vencedors d’un partit molt igualat, amb emoció fins al final i que va deixar un gran gol de Marc González.

“El teatre és més necessari que mai”. Amb aquest lema es fa una crida als lloretencs a apuntar-se a l’Aula Municipal de Teatre d’Adults, que ja ha obert les inscripcions.

De fet, un dels responsables de l’aula, Joan Romà Ortiz, matisa que tota la cultura és més important que mai. El toc de queda que ha entrat en vigor aquest diumenge fa que s’hagi de modificar l’horari de les classes, que estava previst de nou a onze de la nit. Encara no se sap quin serà l’horari definitiu, però sí que s’assegura que, sempre que la situació ho permeti, es faran les classes complint totes les mesures de seguretat de la Covid-19.

El curs començarà el 4 de novembre i s’allargarà fins al 19 de maig, a les sales d’assaig del Teatre de Lloret. Els alumnes es dividiran en dos nivells: un de bàsic i un d’avançat. La mostra de final de curs es farà, sempre que les circumstàncies ho permetin, el 22 de maig. 

Les persones interessades s’hi han d’apuntar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. El termini es tanca aquest dimecres, 28 d’octubre. El preu és de 46 euros per tot el curs, excepte les persones que tinguin el carnet jove o el carnet de jubilades, que només n’hauran de pagar 35.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.