Divendres, 5 març 2021
8.7 C
Lloret de Mar
Ple municipal d'ahir

Un recurs de Sarfa suspèn la tramitació de l’expedient de contractació de transport públic

El regidor de Transports, Antonio Lorente, explica que no es pot signar el contracte fins que no s’obtingui la resolució d’aquest recurs.

Ple municipal d'ahir

Darreres Notícies

Dulsat: “El passeig és l’artèria principal i volem que la gent pugui escollir”

Dilluns comença el període de votacions sobre com ha de ser la mobilitat al passeig i l'alcalde anima tothom a participar-hi.

Lloret estrena el videoclip ‘No callis’ per commemorar el 8M

L'ha gravat Bustek Films amb motiu del Dia de les dones i s'estrena aquest dissabte al Teatre, on també es farà la lectura del manifest institucional.

Oberta la convocatòria d’ajudes per pagar el lloguer de l’habitatge

La Generalitat atorga aquesta ajuda a les persones que, arran de la pandèmia, han acumulat deute per pagar el lloguer de casa seva.

‘Amor oscuro’ destapa per què uns sonets de Lorca van estar amagats 50 anys

L'espectacle arriba a Lloret demà divendres, a les 20 hores, dins del programa Lloret Espai Off.

‘Lost in August’ actuaran en ‘streaming’ des dels Bucs d’El Puntet

Oferiran un concert de versions, avui dijous, a les 20 hores, a través de les xarxes socials dels Bucs i d'El Puntet.

Lloret de Mar ha suspès de nou la tramitació de l’expedient de contractació de transport públic, guanyat en concurs per l’empresa Barcelona Bus. Aquest contratemps és causa d’un altre recurs presentat per Sarfa, la companyia perdedora, al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic.

El tràmit s’ha formalitzat en un ple extraordinari i urgent, fet aquest dimecres al matí. El regidor de Transports, Antonio Lorente, explica que no es pot signar el contracte fins que no s’obtingui la resolució d’aquest recurs.

Segons Lorente, Sarfa no està d’acord amb alguns punts del plec de condicions. La situació és previst que s’allargui fins passat el mes de gener. Això vol dir més d’un any després que es conegués el guanyador del concurs.

D’altra banda, en el ple d’aquest dimecres, també s’han desestimat les al•legacions que ha fet el Gremi d’Hostaleria a les ordenances fiscals del 2018.

Des de l’associació, s’han presentat un seguit de reclamacions. Es demanava la modificació de diferents ordenances reguladores com la que fa referència a l’impost sobre béns immobles, la taxa de prestació del servei de clavegueram, la taxa de subministrament municipal d’aigua, i les taxes per la utilització privativa o aprofitament especial del domini públic.

El regidor d’Hisenda, Albert Robert, assenyala que els informes tècnics avalen les ordenances aprovades de manera inicial pel consistori.

Les al•legacions han quedat finalment desestimades amb els vots favorables de tots els grups municipals excepte el del MILLOR, que s’hi ha abstingut.

Cal destacar que la d’aquest dimecres ha estat l’última sessió plenària amb la presència de l’interventor, Carlos Arbó, que es jubila després d’una trentena d’anys com a treballador del consistori.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.