Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
L'aparcament de Sa Caleta, aquest matí (NRLL)

Torna a ser gratuït l’aparcament de Sa Caleta, com cada any a aquesta època

A més, estan inactives totes les zones blaves, excepte la del passeig marítim, i algunes zones de càrrega i descàrrega.

L'aparcament de Sa Caleta, aquest matí (NRLL)

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

L’aparcament municipal de Sa Caleta torna a ser gratuït a partir d’avui dilluns. És una mesura que es pren cada any per aquestes dates, tal com ha explicat el regidor de Mobilitat i Aparcaments, Cristian Fernández.

Pel que fa a la resta d’aparcaments municipals, es mantenen igual durant tot l’any, amb la primera hora gratuïta i la segona a meitat de preu per als vehicles que paguen l’impost de circulació a Lloret.

Respecte a les zones blaves, ja fa unes setmanes que estan totes inactives, excepte la del passeig marítim, que es manté tot l’any, però que redueix l’horari i deixa de ser de pagament les 24 hores. L’horari ara és al matí de nou a dues i a la tarda de quatre a set.

Zona blava Passeig Camprodon i Arrieta de Lloret
Zona blava Passeig Camprodon i Arrieta de Lloret (NRLL)

I també queden inhabilitades algunes zones de càrrega i descàrrega que durant aquesta època pràcticament no s’utilitzaven i ara se senyalen amb un cartell verd que permet que hi aparqui tothom.  

De moment és aviat per indicar fins quan duraran totes aquestes mesures d’aparcament, ja que caldrà estar pendents de com evoluciona la pandèmia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".