Divendres, 26 febrer 2021
14.8 C
Lloret de Mar
L'obra VIDAS ENTERRADAS, sobre les víctimes del franquisme i la Guerra Civil.

‘Vidas enterrades’, una obra necessària sobre les víctimes de la Guerra Civil i el franquisme

L'espectacle es basa en la memòria dels fills, néts i besnéts d'aquestes persones, recollida en el programa “A vivir que son dos días”, de la Cadena Ser.

L'obra VIDAS ENTERRADAS, sobre les víctimes del franquisme i la Guerra Civil.

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El Teatre de Lloret acollirà aquest dissabte els testimonis reals sobre la vida i la mort de les persones assassinades durant la Guerra Civil i el Franquisme. Ho farà amb l’espectacle “Vidas Enterradas”, a través la memòria dels fills, néts i besnéts de les víctimes, recollides en el programa “A vivir que son dos días”, de la Cadena Ser.

Es tracta d’una funció que barreja els esforços de les companyies L’Om Imprebís, Micomicón Teatro, Teatro Corsario i Teatro del Temple. S’ha teatralitzat amb textos de Mafalda Bellido, Juan Mayorga, Juan José Millás, Laila Ripoll, Pepe Viyuela i Alfonso Plou.

Aquest darrer autor resumeix que són relats necessaris avui en dia “per donar llum a històries silenciades”.

“Si després de 40 anys de la mort del dictador, ens seguim preguntant si hem de treure aquestes històries, tenim un dèficit com a democràcia”

Alfonso Plou

L’obra “Vidas Enterradas” es podrà veure aquest dissabte, al Teatre de Lloret, en dues sessions: a les 12h i a les 20h. Aquesta darrera té totes les entrades ja exhaurides.

Tot i que és un espectacle que s’inclou dins de la programació del Lloret Espai Off, aquesta temporada les funcions es fan a l’escenari del Teatre per poder mantenir i garantir les mesures sanitàries.

Cal afegir que, amb motiu d’aquesta representació, l’Arxiu de Lloret està publicant aquests dies una selecció de documents sobre la guerra i l’exili, com una mostra de cartells del Comitè de Milícies Antifeixistes de Lloret de Mar.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.