Dijous, 25 febrer 2021
12.7 C
Lloret de Mar
Fotografia d'unes espelmes, que simbolitzen el record per a les persones que ja no hi són.

Xerrada de reflexió sobre com afrontar el Nadal quan hi ha dol per la Covid

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva organitza aquest dijous la conferència “És Nadal... i a casa hi ha una cadira buida”. A les 18:30h, via Zoom.

Fotografia d'unes espelmes, que simbolitzen el record per a les persones que ja no hi són.

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva organitza aquest dijous la conferència “És Nadal… i a casa hi ha una cadira buida”. L’objectiu és ajudar els participants a afrontar les dates nadalenques en el cas d’haver perdut algun membre de la família a causa de la Covid-19.

La xerrada anirà a càrrec de Laura Molina, treballadora social de la Corporació, que explica que els dies de Nadal s’acostumen a viure “amb molta intensitat” però tot canvia quan ens adonem que “falta algú” al nostre costat, algú de la família.

La conferència té aquest any l’afegit de totes les persones que no han pogut superar la pandèmia del coronavirus. A més, també es parlarà del Nadal atípic que ens espera, en què s’ha recomanat evitar les trobades familiars per minimitzar el risc de contagi.

La conferència es farà aquest dijous, a dos quarts de set de la tarda, de manera virtual, a través de la plataforma Zoom. Els interessats en participar s’han d’inscriure al web de la Corporació (www.salutms.cat).

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.