19.5 C
Blanes

1 de desembre: obertura del CAP provisional de Fenals

Primer de desembre. Aquesta és la data en què s'ha de posar en marxa l'ambulatori provisional del barri de Fenals. L'equipament comptarà amb 6 professionals sanitaris i un servei nou a Lloret, el de fisioteràpia i rehabilitació.   Xavier Crespo, alcalde de Lloret, ha donat a conèixer la data d’obertura i ha explicat que el […]

Darreres Notícies

Primer de desembre. Aquesta és la data en què s'ha de posar en marxa l'ambulatori provisional del barri de Fenals. L'equipament comptarà amb 6 professionals sanitaris i un servei nou a Lloret, el de fisioteràpia i rehabilitació.

 

circo de las estrellas

Xavier Crespo, alcalde de Lloret, ha donat a conèixer la data d’obertura i ha explicat que el centre d’assistència primària disposarà de “tres metges de família, un pediatra i dues infermeres”. Fins ara, els pacients que havien de fer sessions de rehabilitació es desplaçaven fins l'hospital de Blanes, però, quan es posi en marxa el servei a Fenals, alguns d'ells no s'hauran de moure de Lloret. Cal tenir en compte que el nou equipament està ubicat al costat del solar on es construirà l'ambulatori definitiu.

 

El motiu és que Fenals-Santa Clotilde és un dels barris de més creixement poblacional de la vila. I per donar una resposta ràpida a les seves necessitats, s'hi ha fet un CAP provisional amb mòduls prefabricats. “S’ha donat una lectura clara i ràpida de les necessitats sanitàries de Lloret, que són moltes. Entre el CAP de Fenals i del Rieral, el futur de Lloret en resposta sanitària és excel·lent” assegura Crespo.

 

Per tant, Lloret passarà, en pocs anys, de tenir d’un a tres centres d'assistència primària. El que es troba situat al casc antic, i els dos que s'han de construir en zones en expansió, que són els barris de Fenals i El Rieral.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist