24.3 C
Lloret de Mar
Els agents dels Mossos d'Esquadra reconeguts en el Dia de les Esquadres (Ajuntament de Lloret)

L’Agrupació de Defensa Forestal de Lloret, reconeguda en el Dia de les Esquadres

Des del cos policial s'ha volgut donar valor a la col·laboració que reben per part de l'Agrupació de Defensa Forestal de Lloret i la Selva Marítima.

Els agents dels Mossos d'Esquadra reconeguts en el Dia de les Esquadres (Ajuntament de Lloret)

Darreres Notícies

L’Agrupació de Defensa Forestal de Lloret de Mar i la Selva Marítima ha rebut una felicitació en la celebració del Dia de les Esquadres. La jornada, que serveix per reconèixer les actuacions meritòries que han dut a terme els Mossos d’Esquadra al llarg de l’any, ha volgut donar valor a la col·laboració que du a terme l’ADF amb el cos policial.

entrega de les felicitacions en el dia de les esquadres
Entrega d’una de les felicitacions en el Dia de les Esquadres. (Ajuntament de Lloret)

A banda d’aquesta felicitació, se n’han donat d’altres. Les han rebut els efectius dels Mossos d’Esquadra que han destacat en actuacions de tot tipus: incendis, casos de violència masclista, estafes, tràfic de drogues i, fins i tot, intents de suïcidi. En aquest sentit, David Castro, cap de l’Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral, assenyala que totes aquestes felicitacions son sinònim d’una bona feina en un any que ha estat “més normalitzat”.

“Ha estat un any sense moments tan durs com els anteriors, ha estat més normalitzat”

David Castro

Per la seva part, l’alcalde de Lloret, Albert Robert, assegura que aquest tipus d’actes son molt importants per tal de reconèixer l’esforç dels agents policials en situacions en què, a vegades, posen en risc les seves vides.

“És molt important reconèixer les tasques dels Mossos d’Esquadra, sobretot en situacions d’alt risc en què posen la seva vida per davant”

Albert Robert
reconeixement a amaranta gibert en el dia de les esquadres
Reconeixement a la directora del Teatre, Amaranta Gibert, en el Dia de les Esquadres. (Ajuntament de Lloret)

La gala del Dia de les Esquadres s’ha celebrat al Teatre de Lloret, amb autoritats, membres dels Mossos d’Esquadra, Policia Local, Policia Nacional i familiars dels agents. A més, durant l’acte, s’ha fet un reconeixement a la directora del Teatre, Amaranta Gibert, en agraïment a la cessió de l’espai en diverses ocasions per dur a terme la jornada.

spot_img

El + Vist