14.7 C
Lloret de Mar

Prop de 800 visites als equipaments culturals en el Dia Mundial del Turisme

Entre les quatre jornades, del 24 al 27 de setembre, la vila ha registrat un total de 785 visites entre totes les propostes que s’han ofert.

Una de les activitats del Dia Mundial del Turisme.
Una de les activitats del Dia Mundial del Turisme.

Darreres Notícies

La celebració del Dia Mundial del Turisme deixa prop de 800 visites als equipaments culturals de Lloret de Mar. Entre les quatre jornades, del 24 al 27 de setembre, la vila ha registrat un total de 785 visites entre totes les propostes que s’han ofert.

servicios profesionales jimenez

El balanç és positiu, segons Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Recordem que el passat dilluns, Dia Mundial del Turisme, es va dur a terme una jornada de portes obertes a diversos elements patrimonials de Lloret. El més visitat ha estat, com és habitual, els Jardins de Santa Clotilde, amb 210 persones, seguit per les 61 que van visitar el Museu del Mar, les 60 que ho van fer al Turó Rodó o les 56 que van escollir el Castell de Sant Joan. A més, 9 persones també van optar per conèixer la masia de Can Saragossa.

A banda d’aquesta jornada de portes obertes, Lloret ha comptat amb un programa d’activitats més ampli en els dies anteriors, amb visites guiades com “Lloret, terra de llorers”, la gimcana al Turó Rodó, l’exposició “Lloret Km 0”, la Ruta indiana o les havaneres als Jardins de Santa Clotilde. A més, s’han dut a terme dos espectacles del Lloret Outdoor Summer Festival: Full House, amb 84 espectadors, i Kill Fiction, amb 250.

L'espectacle Full House, del Dia Mundial del Turisme.
L’espectacle Full House, del Dia Mundial del Turisme.

Ara, aquest mes d’octubre, també hi ha a disposició dels veïns i els visitants una oferta molt àmplia. Per exemple, a partir de demà se celebrarà el 21è Cap de setmana Ibèric. A més, al llarg de tot el mes, també hi haurà altres activitats com les Jornades Europees de Patrimoni, sortides de marxa nòrdica i altres visites guiades.

spot_img

El + Vist