23.6 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar celebra el 21è Cap de Setmana Ibèric

És l’esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers amb més participació i, des de Lloret, s'ofereix un gran ventall de propostes.

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma a la celebració del 21è Cap de Setmana Ibèric, amb diverses activitats entre dissabte i diumenge. Es tracta de l’esdeveniment anual de la Ruta dels Ibers més important, una festa que retorna a la vida els vestigis de fa més de 2.000 anys amb un gran ventall de propostes que giren al voltant de la cultura ibèrica.

Cada any, la celebració se centra en un tema concret. Enguany, el Cap de Setmana Ibèric es dedicarà a les xarxes de comunicació de la societat ibèrica. I és que, tot i no tenir eines tant potents com les actuals, les societats ibèriques estaven molt en contacte entre elles, a través del comerç, tant terrestre com marítim. Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, ha destacat els tres jaciments que hi ha a la vila i l’oferta que constitueixen cap el públic de proximitat.

La casa ibera reproduïda al Turó Rodó (Ruta dels Ibers)

A Lloret, al llarg del cap de setmana, s’han programat jornades de portes obertes al Poblat Ibèric del Turó Rodó, al Jaciment de Puig de Castellet i a Can Saragossa. A més, també hi haurà el taller familiar “Fem d’arqueòlegs” i la gimcana fotogràfica al Turó Rodó.

Per participar en els tallers cal reserva prèvia, trucant al Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54, o bé a través del web patrimoni.lloret.cat. Les places són limitades.

spot_img

El + Vist