21.8 C
Blanes

128 persones s’apunten per ser voluntaris en els Specials Olympics.

128 persones s'han apuntat, fins a data d'avui, per ser voluntaris en els Specials Olympics de l'octubre. Per poder organitzar l'esdeveniment, l'organització calcula que necessita un miler de voluntaris. La seva aportació serà ajudar en l'obertura i clausura dels jocs, i acompanyar els 2.200 esportistes vinguts d'arreu del món que formaran part de la competició.   […]

Darreres Notícies

128 persones s'han apuntat, fins a data d'avui, per ser voluntaris en els Specials Olympics de l'octubre. Per poder organitzar l'esdeveniment, l'organització calcula que necessita un miler de voluntaris. La seva aportació serà ajudar en l'obertura i clausura dels jocs, i acompanyar els 2.200 esportistes vinguts d'arreu del món que formaran part de la competició.  

De moment, la xifra de persones apuntades és aquesta, 128 voluntaris, una dada que es considera prou bona. Avui, a la ràdio, hem parlat amb una voluntària, Isabel de Luís, que assenyala que és un tasca molt agraïda i gens complicada. Explica que els esportistes discapacitats són “persones a qui només has d’acompanyar i que necessiten un petit recolzament”.

circo de las estrellas

Per ser voluntari dels Specials Olympics no calen requisits especials, només ganes de col·laborar. Només han de tenir més de 14 anys i omplir un formulari. El poden trobar en el Puntet, a l'Oficina d'Informació i Atenció Ciutadana o a través de la pàgina web de l'ajuntament.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist