24.7 C
Blanes

16 nens sahrauís, el doble que l’any passat, passaran l’estiu a Lloret amb famílies acollidores

Des de la ONG Lloret amb el Sàhara valoren molt bé aquesta xifra que s’ha anat incrementant amb els anys i que permeten a aquests nens i nenes d'entre set i dotze anys passar l’estiu aquí i sortir de les dures condicions en què viuen als camps de refugiats de Tindouf.  Diumenge precisament se’ls va fer […]

Darreres Notícies

Des de la ONG Lloret amb el Sàhara valoren molt bé aquesta xifra que s’ha anat incrementant amb els anys i que permeten a aquests nens i nenes d'entre set i dotze anys passar l’estiu aquí i sortir de les dures condicions en què viuen als camps de refugiats de Tindouf. 

Diumenge precisament se’ls va fer aquí a Lloret una festa de benvinguts i segons ha anunciat la Presidenta de la ONG Lloret amb el Sàhara, estan a l’espera que l'Ajuntament els faci una recepció oficial:  A més, durant el mes de juliol tenen previstes dues cites més que pretén reunir a tots els nens i nenes acollit a nivell de comarques de Girona i de tot Catalunya.

circo de las estrellas

Les dates, el 15 i el 22 de juliol:   6 dels nens van arribar entre el 25 i el 26 de juny i la resta van arribar el passat 27 de juny. Estaran dos mesos al nostre municipi, tot i que la data encara està per concretar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist