22.2 C
Blanes

17.721 persones de Lloret estan cridades a votar

Les 17.721 persones de Lloret que estan cridades a votar conformen el cens electoral de la vila, estan empadronades a Lloret i tenen dret a vot aquest dimecres en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya.   Aquestes més de 17.700 persones hauran de votar en els quatre col·legis electorals que obren les portes a partir […]

Darreres Notícies

Les 17.721 persones de Lloret que estan cridades a votar conformen el cens electoral de la vila, estan empadronades a Lloret i tenen dret a vot aquest dimecres en motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

circo de las estrellas

Aquestes més de 17.700 persones hauran de votar en els quatre col·legis electorals que obren les portes a partir de les 9 del matí. Estan ubicats a les escoles Esteve Carles, Pompeu Fabra, Pere Torrent i al Casal del Jubilat, que substitueix la desapareguda Casa de Cultura. Acullen, en total, 25 meses electorals.

 

Com passa en els últims comicis, l'Ajuntament ha muntat un dispositiu per conèixer el desenvolupament de la jornada i també el tant per cent de participació de l'electorat. El dispositiu se centralitza, d'una banda, a la sala de plens, que estarà oberta als veïns i als mitjans de comunicació.

 

Ignasi Riera, regidor de participació ciutadana, explica que s’han establert uns horaris. A les 10 del matí, a les dues, a les quatre i a les set de la tarda “es donarà informació sobre la jornada electoral i la participació”, ha dit Riera. La informació sobre la jornada electoral també es podrà seguir a internet, a través de la pàgina web de l'ajuntament (www.lloret.org), on s'aniran actualitzant dades sobre l'1 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist