22.2 C
Blanes

2.500 persones són a Lloret en motiu del Trofeu Mediterrani de Futbol

El torneig es disputa als tres camps de futbol municipals, amb jugadors de totes les edats, des de la categoria de benjamí fins a sènior. En total són uns 1.500 esportistes acompanyats d'un miler de persones, que provenen de diversos països de tot Europa, com Itàlia, França, Suïssa o Espanya.   Ahir es van trobar tots […]

Darreres Notícies

El torneig es disputa als tres camps de futbol municipals, amb jugadors de totes les edats, des de la categoria de benjamí fins a sènior. En total són uns 1.500 esportistes acompanyats d'un miler de persones, que provenen de diversos països de tot Europa, com Itàlia, França, Suïssa o Espanya.  

Ahir es van trobar tots els futbolistes per fer la inauguració del torneig amb una cercavila, on es van presentar els equips i van sonar els himnes de cada país participant. Divendres a la nit, després de jugar les finals, es farà l'entrega de premis.

circo de las estrellas

Els participants tornaran a casa dissabte, després d'aprofitar les últimes hores gaudint de l'oci nocturn de Lloret. Però aquest torneig no és l'únic esdeveniment esportiu destacat al municipi, perquè fins dissabte s'estan celebrant tornejos de bàsquet als pavellons de Lloret, que han reunit en total 2.700 persones, de 60 equips diferents.  

Aquestes competicions són un exemple de la importància que té Lloret com a vila esportiva, gràcies a les instal·lacions que hi ha i a la planta hotelera que té.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist