23.5 C
Lloret de Mar
Eleccions municipals d'aquest 2019

20.684 lloretencs estan cridats a les urnes a les eleccions d’aquest diumenge, 10N

En aquests comicis poden votar els espanyols residents a Lloret, que són 19.938 electors, i els residents absents que viuen a l'estranger, que són 746.

Eleccions municipals d'aquest 2019

Darreres Notícies

20.684 lloretencs estan cridats a les urnes aquest diumenge, 10 de novembre, per a participar en les eleccions generals al Congrés dels Diputats. En aquests comicis poden votar els espanyols residents a Lloret, que són 19.938 electors, i els residents absents que viuen a l’estranger, que són 746.

En total, aquest diumenge hi haurà quatre col·legis electorals, a les seus habituals: la Casa de la Cultura i les escoles Esteve Carles, Pere Torrent i Pompeu Fabra. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, convida els lloretencs a participar de la votació.

Les eleccions municipals d’aquest any, a la Casa de la Cultura (NRLL)

D’aquestes eleccions cal destacar que fins a set lloretencs formen part de les llistes, com a candidats o suplents. Pel Congrés es presenten com a candidats: Eduard Coloma per ERC, Antonio Lorente pel PSC i Miguel Gracia per En Comú Podem-Guanyem el Canvi. Com a suplents, pel Congrés hi trobem Lara Torres, del PSC; i pel Senat, a Enric Carcereny, d’ERC; Fernando Prats, de Ciutadans; i Albert Robert, de Junts per Catalunya.

Recordem que aquestes seran les quartes eleccions en les que participaran els lloretencs aquest any, després de les generals del mes d’abril i de les municipals i europees celebrades al maig.

Les eleccions d’aquest diumenge venen motivades per la falta d’una investidura. Això ha fet que la campanya hagi estat més curta, d’una sola setmana, que conclou avui mateix i dona pas a la jornada de reflexió de demà dissabte.

spot_img

El + Vist